Kennismaken met Babylon

Op 1 mei 2019 is Babylon Daken opgericht, geïnspireerd door de hangende tuinen van Babylon, met als doel onbenutte daken om te toveren tot een dak met meerwaarde. Wij zijn dus een vrij jong, maar zeer ambitieus en specialistisch bedrijf. Onze werknemers hebben ruime ervaring op het gebied van verduurzaming, vergroening en dak aanleg. In deze blog kom je alles te weten over onze services!  

Je kunt bij ons terecht voor allerlei soorten daken. Denk hierbij aan groendaken, gebruiksdaken, reflecterende daken of zonnepanelen. Groendaken zijn platte of hellende daken die begroeid zijn met planten, kruiden of grassen. De meest bekende soort is een sedumdak. Gebruiksdaken zijn daken waar je daadwerkelijk gebruik van kunt maken. Reflecterende daken zijn vaak witte daken die het zonlicht weerkaatsen. Zonnepanelen besparen energie en leveren het meeste voordeel wanneer er een groendak ondergelegd wordt.  

Wat ons bedrijf uniek maakt is dat wij specialisten hebben op elk gebied van het dak: een nieuw dak, dakrenovatie en het verduurzamen van het dak. Het kan bij ons allemaal. Wij kijken graag samen met jou naar de beste oplossing voor jouw dak. 

Verder ontzorgen wij de klant volledig, dit doen we door zowel ontwerp, levering, montage en onderhoud voor je uit te voeren. Hierdoor heb je slechts contact met één partij voor je dak, dat is wel zo gemakkelijk!  

Onze ambitie is om zoveel mogelijk daken terug te geven aan de natuur. Want zeg nou eerlijk, is het niet zonde dat miljoenen daken in Nederland nog onbenut zijn? 

Vergelijkbare berichten